https://storage.googleapis.com/inderes-ir-pages-dev-assets/inderes/images/logo_trimmed.webp
en / sv / fi
MeistäSijoittajatListautujallePalvelut
menu
Change language: ensvfi

Inderes Oyj toteuttaa suunnatun osakeannin osana henkilöstön osakesäästöohjelmaa

Inderes Oyj
Yhtiötiedote 6.5.2024 klo 15.30

Inderes Oyj toteuttaa suunnatun osakeannin osana henkilöstön osakesäästöohjelmaa

Inderes Oyj:n hallitus on tänään päättänyt yhteensä 17 192 uuden osakkeen liikkeelle laskemisesta osana yhtiön ja sen kokonaan omistamien konserniyhtiöiden henkilöstölle suunnattua osakesäästöohjelmaa.

Osakkeet on merkitty hintaan 16,77 euroa/osake. Merkintähinta perustuu Inderes Oyj:n osakkeen päiväkohtaiseen kaupankäyntimäärillä painotettuun keskihintaan ajalta 22.1.2024 – 22.4.2024 vähennettynä kymmenen prosentin alennuksella. Osakkeen päivittäinen hinta on laskettu kunkin päivän loppukurssin mukaan.

Ohjelmasta on tiedotettu tarkemmin 28.3.2024 julkaistussa yhtiötiedotteessa. Osakeanti perustuu varsinaisen yhtiökokouksen 11.4.2024 antamaan valtuutukseen.

Osakesäästöohjelman ehtojen perusteella lasketaan liikkeeseen yhteensä 17 192 osaketta, jotka vastaavat 1,0 prosenttia Inderes Oyj:n kokonaisosakemäärästä ennen uusien osakkeiden antamista ja noin 1,0 prosenttia kokonaisosakemäärästä uusien osakkeiden antamisen jälkeen.

Osakesäästöohjelman uudet osakkeet merkitään kaupparekisteriin arviolta 15.5.2024. Kaupankäynti uusilla osakkeilla alkaa osakkeiden rekisteröintiaikataulusta riippuen arviolta 17.5.2024. Yhtiön osakkeiden lukumäärä on uusien osakkeiden rekisteröinnin jälkeen 1 719 141 osaketta. Merkintähinta kirjataan kokonaisuudessaan yhtiön sijoitetun vapaan oman pääoman rahastoon.

Inderes Oyj:llä ei ole käytössä erillisiä bonusjärjestelyitä tai johdon kannustinjärjestelmiä. Osakesäästöohjelmalla pyritään vahvistamaan koko henkilöstön sitoutumista yhtiön pitkäjänteiseen kehittämiseen sekä vahvistamaan yhtiön houkuttelevuutta työnantajana. Yhtiön hallitus katsoo, että ohjelmalla on positiivinen vaikutus yhtiön kehitykseen tulevaisuudessa ja sitä kautta ohjelma on osakkeenomistajien edun mukainen. Näistä syistä hallitus katsoo myös, että osakesäästöohjelman toteuttamiselle ja osakkeenomistajien merkintäetuoikeudesta poikkeamiselle on siten osakeyhtiölain 9 luvun 4 §:ssä tarkoitettu painava taloudellinen syy.

Yhteystiedot:

Mikael Rautanen
Toimitusjohtaja
mikael.rautanen@inderes.fi
+358 50 346 0321

Hyväksytty neuvonantaja:

Sisu Partners Oy

Jori-Pekka Rautalahti
jori-pekka.rautalahti@sisupartners.com
puh. +358 50 382 9323

Juha Karttunen
juha.karttunen@sisupartners.com
puh. +358 40 555 4727

Inderes lyhyesti

Inderes on pohjoismainen sijoittajamedia, joka tuo yhteen sijoittajat ja pörssiyhtiöt. Tuotamme syväluotaavaa osaketutkimusta ja sijoittajaviestinnän ratkaisuja yli 400 pörssiyhtiölle, jotka haluavat palvella sijoittajayhteisöä paremmin. Inderes on listattu Nasdaq First North -markkinapaikalle ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Lue lisää: http://www.group.inderes.fi/